menu close
37
ggzfriesland.nl
Kinnik

‘Kinnik helpt je kunnen wat je kan’, dat is ons motto. Vandaar ook de naam Kinnik; dat kin ik (in het Fries). Onze specialisatie is het behandelen van kinderen met complexe problemen die daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Ben jij klaar voor een nieuwe (Friese) uitdaging? Wil je in een inspirerend team werken en het verschil maken voor ouder en kind? Kom dan snel bij ons solliciteren en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! 

Onze doelgroep

Kinnik is gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen en jongeren tot 15 jaar die complexe problemen ervaren en daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Kinnik is er daarnaast ook voor de ouders of verzorgers. Met elkaar proberen we te begrijpen wat er aan de hand is en gaan we op zoek naar wat daarbij helpend is. Doordat kinderen en jongeren nog afhankelijk zijn van hun ouders of verzorgers spelen deze belangrijke naasten ook een essentiële rol in ons hulpaanbod.  

Hoe wij werken

Wij vinden dat het ‘gewone’ leven gewoon door moet gaan. De behandeling die wij bieden is dan ook intensief, specifiek en zo kort als mogelijk. Mensen zijn sociale wezens en daarom vindt behandeling bij Kinnik het liefst plaats in de groep. Ouders en opvoeders zijn wezenlijk onderdeel van het leven van de jeugdigen. De ouders en school worden intensief bij de behandeling betrokken. Gezinsinteracties en leefomstandigheden vormen een belangrijke factor in het weer tot ontwikkeling kunnen komen en ‘te kunnen wat je kan’. 

Kinnik deeltijdbehandeling
‘Kinnik helpt je kunnen wat je kan’, dat is ons motto.
Shutterstock 1450164782
Het Team

Binnen de poli werken GZ psychologen, Orthopedagoog-Generalisten, psychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, kinder- en jeugdpsychiaters, klinisch psychologen, artsen, creatief therapeuten en PMT-ers intensief samen. Je werkt ook nauw samen met de groepsleiding van de deeltijdbehandeling. Intern is er een verbinding met het crisiscluster Jeugd (kliniek en IHT-Jeugd), FACT Jeugd en het Jongvolwassenencircuit (JVC). Daarnaast is er samenwerking met collega instellingen binnen het jeugddomein in Friesland. 

Kinnik thuisbehandeling
Kliniek en crisiscluster
Wil je meer informatie over deze afdeling?

Neem gerust contact op met

Kirsten van Dongen
kirsten.van.dongen@ggzfriesland.nl
06-18770237