menu close
41
ggzfriesland.nl
Je kennis vergroten? Jezelf ontwikkelen? Je vaardigheden verbeteren?

Jij kunt het bij GGZ Friesland. Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: jij krijgt bij een innovatieve en eigenzinnige organisatie als die van ons alle ruimte daartoe.   

Dus: wil je patiënten helpen om het beste uit hun leven te halen en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? En dat binnen een organisatie waar innovatie en kwaliteit hoog op de agenda staan? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres! 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ook zijn er trainingen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, die je naar eigen inzicht mag en kan volgen. Heb je accreditatiepuntennodig? Ook dat is geen probleem: we stellen je graag in staat die te behalen door de vele evenementen die we zelf organiseren of door congressen en dergelijke bij te wonnen van externe partijen of ketenpartners 

Congres H&B 2019 31 (1)
Congres H&B 2019 04
Scholing

Je krijgt bij GGZ Friesland een uitgebreid aanbod aan scholing. Je kennis vergroten of bijspijkeren, een opleiding volgen voor een bepaalde functie? Het kan allemaal. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. 

 

Op zoek naar een stage?
Innovatie voor jou en patiënt 

We lopen landelijk voorop op het gebied van innovatie. Virual Reality, eigen apps die helpen bij het herstel van onze patiënten en eHealth; zomaar wat voorbeelden. De inzet van innovatiemiddelen of behandelmethodes kan een toevoeging zijn op de reguliere behandeling, maar in sommige gevallen kunnen de zelfhulpmodules er ook voor zorgen dat het voor een patiënt niet meer nodig is om naar de poli te komen.  

Een patiënt kan de behandeling volgen wanneer het hem/haar uitkomt. Met de Digitale Poli willen we de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken en mensen helpen die nog geen gebruik maken van onze zorg, terwijl ze dat wel nodig hebben. 

Vacatures