menu close
39
ggzfriesland.nl
Opleiding en ontwikkeling

Wij willen patiënten helpen om het beste uit hun leven te halen en tegelijkertijd dat collega's zich blijven ontwikkelen. Wij zien we het belang van opleiden en ontwikkelen als een hoeksteen van onze organisatie. Ons toegewijde team van professionals wordt aangemoedigd om voortdurend te leren en hun vaardigheden te verbeteren door middel van gerichte training en ontwikkelingsmogelijkheden. We ondersteunen carrièrepaden en bieden ruimte voor zowel persoonlijke groei als professionele vooruitgang. Als werkgever streven we ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waarin onze medewerkers hun potentieel kunnen verwezenlijken en bijdragen aan het welzijn van onze cliënten.

Ontwikkeling...

Er zijn trainingen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, die je naar eigen inzicht mag en kan volgen. Heb je accreditatiepuntennodig? Ook dat is geen probleem: we stellen je graag in staat die te behalen door de vele evenementen die we zelf organiseren of door congressen en dergelijke bij te wonnen van externe partijen of ketenpartners 

... En scholing

Je krijgt bij GGZ Friesland een uitgebreid aanbod aan scholing. Je kennis vergroten of bijspijkeren, een opleiding volgen voor een bepaalde functie? Het kan allemaal. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. 

 

Wetenschappelijk onderzoek

Je krijgt bij GGZ Friesland een uitgebreid aanbod aan scholing. Je kennis vergroten of bijspijkeren, een opleiding volgen voor een bepaalde functie? Het kan allemaal. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. 

Lopende onderzoeken
DSC00926
Innovatie voor jou en patiënt 

We lopen landelijk voorop op het gebied van innovatie. Virual Reality, eigen apps die helpen bij het herstel van onze patiënten en eHealth; zomaar wat voorbeelden. De inzet van innovatiemiddelen of behandelmethodes kan een toevoeging zijn op de reguliere behandeling, maar in sommige gevallen kunnen de zelfhulpmodules er ook voor zorgen dat het voor een patiënt niet meer nodig is om naar de poli te komen.  

Een patiënt kan de behandeling volgen wanneer het hem/haar uitkomt. Met de Digitale Poli willen we de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken en mensen helpen die nog geen gebruik maken van onze zorg, terwijl ze dat wel nodig hebben. 

Vider Cardboard
IMG 2103
Eindejaarscongres

Ieder jaar organiseert GGZ Friesland een geaccrediteerd Eindejaarscongres. Op deze dag in december kunnen alle medewerkers zich laten inspireren tijdens lezingen van toonaangevende sprekers en prikkelende workshops. Op dezelfde dag organiseren we ook een kerstmarkt waarop iedere medewerker een eigen kerstpakket kan shoppen bij allerlei verschillende kraampjes. Leerzaam én gezellig dus! In de video hieronder kun je alvast even sfeerproeven. Ben jij er volgend jaar ook bij? 

Podcasts

Om medewerkers van MindUp de kans te geven zich zo goed mogelijk te ontwikkelen in hun vak, biedt MindUp zijn medewerkers trainingen aan omtrent veelvoorkomende complexe problematiek bij patiënten. Er zijn trainingen ontwikkeld met de volgende onderwerpen: autisme, psychose, somatiek en medicatie, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving en LVB. Aan de hand van podcasts krijgen de kans zich voor te bereiden op de trainingen. 

Beluister hier onze podcasts
Podcast