menu close
26
ggzfriesland.nl
Congressen VGCt en NVvP

GGZ Friesland is jaarlijks aanwezig op de congressen van de VGCt en NVvP. De congressen staan in het teken van kennis opdoen tijdens lezingen en workshops, maar natuurlijk ook van netwerken en arbeidsmarktcommunicatie. Voor GGZ Friesland zijn het de plekken waar we onszelf presenteren aan potentiële werknemers met ieder jaar weer een verrassende stand. Zo staat het vaak rijendik bij onze nieuwste Virtual Reality-ervaring!  

Nvvp (2)
IMG 2103
Eindejaarscongres 

Ieder jaar organiseert GGZ Friesland een geaccrediteerd Eindejaarscongres. Op deze dag in december kunnen alle medewerkers zich laten inspireren tijdens lezingen van toonaangevende sprekers en prikkelende workshops. Op dezelfde dag organiseren we ook een kerstmarkt waarop iedere medewerker een eigen kerstpakket kan shoppen bij allerlei verschillende kraampjes. Leerzaam én gezellig dus! In de video hieronder kun je alvast even sfeerproeven. Ben jij er volgend jaar ook bij? 

VAR studiedag

De Verpleegkundige en Agogenraad (VAR) binnen GGZ Friesland is er om de kwaliteit van de zorg te bevorderen en bestaat uit verpleegkundigen en agogen die werkzaam zijn binnen alle verschillende divisies van GGZ Friesland. De VAR organiseert elk jaar een geaccrediteerde studiedag, waar meerdere sprekers in gesprek gaan met verpleegkundigen en agogen over verschillende onderwerpen. Erg interessant en natuurlijk actueel! 

Var Middag
Veerkracht Small
Veerkracht

GGZ Friesland stimuleert met het project ‘Veerkracht’ de veerkrachtigheid van medewerkers. Er zijn allerlei interventies waaraan medewerkers gratis kunnen deelnemen. Deze interventies zijn onderverdeeld in de categorieën: teambuilding, ontspanning, sociaal, voeding, persoonlijke ontwikkeling, mentaal en inspanning. Ben je toe aan wat teambuilding met jouw collega’s? Het veerkrachtproject van GGZ Friesland kan je verder helpen.

GGZ College

Met het GGZ College bieden we jou als zorgprofessional een gratis interactief tafelgesprek met interessante sprekers, prikkelende stellingen en prachtige verhalen. Elke editie van GGZ College heeft een ander thema en kan zowel online als in de zaal bekeken worden. Voor ieder college wordt daarnaast ook nog accreditatie aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen. Wil je een college terugkijken of ben je benieuwd wanneer het volgende college is? Kijk dan op onze website voor meer informatie. 

Neem een kijkje op GGZCollege.nl
GGZ College (2)
Leefstijl Team Liggend 1 (1)
Leefstijlwebinars

Een goede gezondheid van onze patiënten en werknemers is belangrijk omdat dit op een positieve manier kan bijdragen aan herstel. Door middel van samenwerkingen van allerlei aard, is leefstijl steeds verder geïmplementeerd binnen GGZ Friesland. 

We organiseren bijeenkomsten en een geaccrediteerde webinarserie om leefstijl onder de aandacht te brengen bij onze werknemers. Iedereen kan zo op een laagdrempelige manier kennis opdoen over een gezonde leefstijl.

Podcasts

Om medewerkers van MindUp de kans te geven zich zo goed mogelijk te ontwikkelen in hun vak, biedt MindUp zijn medewerkers trainingen aan omtrent veelvoorkomende complexe problematiek bij patiënten. Er zijn trainingen ontwikkeld met de volgende onderwerpen: autisme, psychose, somatiek en medicatie, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving en LVB. Aan de hand van podcasts krijgen de kans zich voor te bereiden op de trainingen. 

Klik hier voor de podcasts
Podcast