menu close
29
AIOS ANIOS GZ-psychologen Klinisch psychologen Management Overige functies Psychiaters Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen Systeemtherapeuten Verpleegkundig specialisten Verpleegkundige functies
ggzfriesland.nl
Aanbrengpremie

Iedereen komt in aanmerking voor deze regeling, of je nu wel of niet in dienst bent bij GGZ Friesland. Er is geen maximum aan het aantal aan te dragen nieuwe professionals. Voorwaarde voor het ontvangen van de premie is dat de nieuwe professional ten minste zes maanden in dienst blijft. De bonusregeling geldt niet voor kandidaten die in een opleidingsfunctie worden aangesteld of wanneer de kandidaat al werkzaam is voor GGZ Friesland als 'personeel niet in loondienst'. 

De hoogte van de bonus is als volgt:

  • U ontvangt 1000 euro netto voor het aanbrengen van een psychiater, GZ-Psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist (art. 14) of een ANIOS (basisarts) met een tijdelijk contract van vanaf 6 maanden tot en met een maximum van 12 maanden
  • U ontvangt 1500 euro netto voor voor het aanbrengen van een psychiater, GZ-Psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist (art. 14) of een ANIOS (basisarts) in vaste dienst of een arbeidscontract van meer dan 12 maanden. 

Indien een kandidaat door meerdere personen wordt aangedragen geldt: 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Wilt u iemand aandragen? Klik hier voor de algemene voorwaarden en het aanmeldformulier. Een ingevuld aanmeldformulier kunt u mailen naar: pr@ggzfriesland.nl.  

Voor vragen en meer informatie kunt u mailen naar pr@ggzfriesland.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op het nummer 058 284 8780.