menu close
27
ggzfriesland.nl
Aanbrengpremie

Ken jij een zorgprofessional die zijn of haar expertise wil inzetten bij GGZ Friesland? Geef het aan ons door en ontvang een aanbrengpremie.

Of je nu wel of niet in dienst bent bij GGZ Friesland, iedereen kan in aanmerking komen voor de aanbrengpremie. Afhankelijk van de duur van de arbeidsovereenkomst die wij aangaan met de nieuwe zorgprofessional wordt er een aanbrengpremie aan jou uitgekeerd. Je komt in aanmerking voor de aanbrengpremie als je een zorgprofessional aandraagt in de functie van:

  • Psychiater
  • Klinisch Psycholoog
  • GZ Psycholoog
  • Verpleegkundig Specialist (art. 14)
  • ANIOS

Je ontvangt € 1.000,- NETTO wanneer er een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6 tot 12 maanden wordt afgesloten. Wanneer er een arbeidsovereenkomst voor meer dan 12 maanden aangaan wordt dan ontvang je € 1.500,- NETTO.

De aanbrengpremie wordt aan je uitgekeerd nadat de proeftijd is verstreken.

Als een kandidaat door meerdere personen wordt aangedragen geldt het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De aanbrengpremie geldt niet voor kandidaten die in een opleidingsfunctie worden aangesteld of wanneer de kandidaat al werkzaam is voor GGZ Friesland als 'personeel niet in loondienst'.

Wil je iemand aandragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Voor vragen en meer informatie kun je een e-mail sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl

Aanbrengformulier
Gegevens aanbrenger


Gegevens kandidaat