menu close
36
ggzfriesland.nl
Anneke
Anneke Hol Klinisch Psycholoog i.o. “Voor mijn patiënten en mijzelf vind ik het de kunst om ruimte te creëren voor positieve leerervaringen. GGZ Friesland biedt mij die ruimte.”

Onze regioteams zijn er voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening en met problemen op meerdere levensgebieden. Onze medewerkers komen daar waar een patiënt is. Dat kan thuis zijn, in de opvang, in de kliniek en zelfs op straat. Hoe de ondersteuning eruitziet, hangt af van wat de patiënt graag wil en nodig heeft. 

Sietske 3.3.1 Kopiëren
Sietske Leystra Klinisch psycholoog i.o. Door te gaan werken in regioteams kun je in het multidisciplinaire team echt een bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring. Gezamenlijk kunnen we gelijk vanaf de intake een heel behandelplan opzetten, waarbij alle expertises aan tafel zitten

Wij zetten ons met volle 100% in om herstelgerichte zorg te bieden. Wij vinden het belangrijk om deze zorg in de regio aan te bieden waar de patiënt woont, werkt en waar de patiënt zijn of haar leven heeft.  
 
Om dit nog beter in te richten worden onze specialistische teams samengevoegd in regioteams. Er komen 11 regionale teams voor volwassenen. De teams bieden in gezamenlijkheid elke patiënt een adequaat behandelaanbod, afgestemd op de herstelvraag.  

Untitled 1.11.1
Elisabeth Reitsma Systeemtherapeut “Ik zie een duidelijke vergelijking tussen mijn werk en mijn liefde voor tennis. Het rennen naar het net heeft iets spannends. Ik vraag vaak aan ouders tijdens gesprekken: ‘Durf jij naar het net te lopen? Sta je in de juiste positie?’ Daarmee wil ik ze graag nog beter begrijpen”

‘Kinnik helpt je kunnen wat je kan’, dat is ons motto. Vandaar ook de naam Kinnik; dat kin ik (in het Fries). Onze specialisatie is het behandelen van kinderen met complexe problemen die daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Met elkaar proberen we te begrijpen wat er aan de hand is en gaan we op zoek naar wat daarbij helpend is.