menu close
30
ggzfriesland.nl
VGCT najaarscongres - Ervaar GGZ Friesland!

Kom aan boord bij het skûtsje van GGZ Friesland en ontdek onze provincie én organisatie op een bijzondere manier. Als GGZ Friesland bepalen wij onze eigen koers. Ben je benieuwd hoe wij werken, welke vacatures we hebben of wil je meer informatie over onze organisatie? Zet dan koers naar onze stand op het VGCt-congres.  

Tijdens dit congres wordt ingegaan op de uitdagende situatie waarin de ggz zich landelijk bevindt. We moeten allemaal steeds meer doen in minder tijd. Dat zorgt voor de nodige druk, zowel in de maatschappij als in de beroepsgroep. Wat kunnen we zelf doen om de druk te verminderen? En wanneer is het juist goed om deze op te voeren? Dat zijn thema’s die centraal staan in het programma van het VGCt-congres. Lees hier het hele programma 

GGZ Sigmund Boot
Kom aan boord bij het skûtsje van GGZ Friesland en ontdek onze provincie én organisatie op een bijzondere manier.
Waar ga jij aan de slag?

Bij GGZ Friesland kun je werken voor verschillende onderdelen die ieder hulp bieden aan specifieke doelgroepen. Zo help je bij Kinnik kinderen en jongeren, biedt Van Andel je de kans om te werken met ouderen die psychische klachten hebben en ondersteun je als zorgprofessional binnen MindUp de deelnemers bij wonen, werken en meedoen.  

Daarnaast bieden we een unieke combinatie van HIC-behandeling en zorg, IHT via dag- en thuisbehandeling en 7 keer 24-uurs crisisdienst. Ook kent onze forensische psychiatrie een breed scala aan behandelmogelijkheden. Of werk je liever bij ons jongvolwassenencircuit? Samen met jou kijken we waar jij het beste past binnen onze organisatie, waar jouw kracht ligt en wat je wensen zijn voor een functie. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéaangelegenheden. 

We varen als GGZ Friesland scherp aan de wind en we golven mee op de ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het is soms laveren, soms bomen, maar samen proberen we de wind in de zeilen te houden om zo de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden.