menu close
24
ggzfriesland.nl

Bij GGZ Friesland bieden we diverse vormen van zorg aan, waardoor er voor patiënten verschillende mogelijkheden zijn. Of het nu gaat om opname in een van onze klinieken of ambulante zorg, waarbij de behandelaar naar de patiënt toe komt, bij GGZ Friesland is het mogelijk. Als medewerker ervaar je daardoor een boeiende afwisseling in je werk. Of je nu op kantoor bent, in de kliniek werkt of huisbezoeken aflegt bij de patiënt, elke dag is uniek. Je beweegt je door verschillende omgevingen en geniet van de veelzijdigheid van je werk. Hieronder een kleine greep uit ons aanbod.

Assertive Community Treatment

Het ACT-team biedt zorg aan dak- en thuislozen met complexe uitdagingen, zoals verslaving en psychische problemen. Door onze krachten te bundelen, creëren we een dynamische omgeving waarin snel maatwerk wordt geleverd. Het ACT-team staat zij aan zij met mensen die moeite hebben hun weg te vinden in reguliere hulpverlening, zich daar niet thuis voelen, of onbegrepen voelen. Daarbij wordt gezocht naar oplossingen voor hen die hulp vermijden en mogelijk overlast veroorzaken. Als onderdeel van het team draag je bij aan dit gezamenlijke initiatief van gemeente, politie, familie en zorgverleners, waarbij we samen streven naar snelle, op maat gemaakte behandelingen.

Klinische vervolgbehandeling

De KVB is de oplossing voor patiënten die na eerdere zorgpogingen nog steeds 24-uurszorg nodig hebben. Deze diverse groep mensen heeft gemeenschappelijk dat zij specifieke behandeling, begeleiding en ondersteuning nodig hebben op verschillende levensgebieden om het herstelproces op gang te brengen. Of het nu gaat om zelfstandig wonen en werken met minimale hulp, of om intensievere zorg en begeleiding, de KVB biedt de juiste aanpak.