menu close
27
ggzfriesland.nl

Welkom aan boord bij GGZ Friesland! We varen onze eigen koers en we golven mee op de ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het is soms laveren, soms bomen, maar samen proberen we de wind in de zeilen te houden om zo de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden.

We vinden het fijn als je onderstaand formulieren alvast kan invullen en meenemen naar het aanstellingsgesprek.


Identiteitsbewijs

Voor de wet zijn wij verplicht om officieel jouw identiteit vast te stellen. Dat kan middels je paspoort of ID-kaart. Een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs! Je leidinggevende zal tijdens het gesprek een kopie van paspoort (het deel met je foto en het deel waarop je BSN nummer staat vermeld) of (beide kanten van) ID-bewijs maken.

Diploma's en certificaten
Neem de voor de functie relevante, originele diploma’s en certificaten mee. Mocht je onverhoopt niet meer beschikken over je originele diploma’s dan kun je met je DiGiD op de site van DUO gewaarmerkte afschriften opvragen. Doe dit vóór het aanstellingsgesprek, zodat het indiensttredingstraject niet onnodig verlengd wordt. Klik hier om direct naar MijnDuo te gaan.

Indien relevant:
Wanneer er voor de functie, die je gaat uitoefenen, een AGB code, BIG-registratie, of SKJ-registratie nodig is; neem dan een kopie mee van het besluit BIG-registratie, of je SKJ-pas.

 

Extra informatie: